Новини


Сестри Служебниці подякували Апостольському Нунцію Томасу Е. Ґалліксону за його служіння в Україні

Нещодавно Високопреосвященніший Архиєпископ Томас Е. Ґалліксон, Апостольський Нунцій в Україні, отримав нове призначення - Апостольським Нунцієм у Швейцарії.

23 вересня 2015 року в домі св. Софії в Києві відбулася прощальна зустріч Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії з Високопреосвященним Архиєпископом Томасом.

Під час зустрічі сестри мали нагоду скласти Його Високопреосвященству щиру подяку за служіння як Апостольського Нунція в Україні. Протягом цих років особливо відчувалися його вболівання за долю нашого народу і Церкви. Як Добрий Пастир, він завжди щиро висловлюв свою позицію щодо захисту правди, свободи, пошани до людської гідності та прав людини й цілого народу. "Висловлюємо вдячність за Ваше свідчення любові до Бога, Церкви та ближніх через самовіддане служіння у сповненні волі Небесного Отця," - побажала Владиці Томасу с. Боніфатія Дяків, Провінційна Настоятелька. - "Щиро дякуємо Вам за батьківську турботу і підтримку для нашої Провінції в Україні, за Ваші цінні поради, відкритість та готовість допомогти. Спільнота сестер, які мали честь з Вами безпосередньо співпрацювати у Апостольській Нунціатурі, здобули корисні знання та досвід, якими охоче діляться у Згромадженні."

Сестри запевнили Високопреосвященнішого Владику, що надалі будуть супроводжувати щирою молитвою його нову й відповідальну місію для Церкви і Божого народу.


© 2015.Усі права застережено