Новини


Семінар по дошкільному вихованні

3 жовтня 2015 Сестри Служебниці зустрілися у Львові, щоб обговорити "служебницьку" концепцію дошкільного виховання у захоронках. Сьогодні, коли українське суспільство переживає труднощі, пов'язані з економічною, моральною, духовною кризою, із безліччю соціальних проблем, виховання молодого покоління є пріоритетним.

Сестри Служебниці в Україні намагаються відновити навчально-виховну працю з наймолодшими, яка була втрачена у час багатолітнього панування атеїстичного режиму. Варто згадати, що перед закінченням ІІ світової війни Сестри Служебниці провадили близько 90 дитячих дошкільних установ у різних куточках Галичини.

Захоронки Сестер Служебниць відіграли дуже важливу роль у збереженні національної ідентичності українського народу в умовах утисків та руйнівного нищення його мови, культури та історичної спадщини.

Захоронки Сестер Служебниць завжди відзначалися плеканням християнських цінностей у душах діточок, повагою до особистості дитини і її всебічного розвитку.

Праця з дошкільнятами є пріоритетною у Згромадженні сьогодні. Через працю з наймолодшими членами українського суспільства сестри вбачають можливість "виховання серця нашого народу", його майбутнього.


© 2015.Усі права застережено