Новини


Генеральна Настоятелька Сестер Служебниць розпочала візитацію Провінції Співстраждання Матері Божої в Україні

13 жовтня 2015 року Генеральна Настоятелька Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії с. Тереза Слота прибула до Львова, щоб провести візитацію спільнот в Україні. Під час візитації, яка триватиме кілька місяців, Мати Тереза відвідає усі місцевості в Україні, де служать Богові та Церкві Сестри Служебниці, ознайомиться з апостолятом сестер, матиме зустрічі з духовенством і мирянами.

Оскільки Згромадження Сестер Служебниць є чисельним, нараховує сім провінцій та делегатуру, Генеральна Настоятелька під час свого шестилітнього служіння у проводі Згромадження повинна відвідати усі спільноти та зустрітися з кожною сестрою. Візитація є одним із найважливіших засобів розвитку чернечого життя та заохоченням кожної сестри до віднови ревності та любові свого покликання.

У Провінційному домі у Львові Мати Терезу привітали кандидатки святковим короваєм, а Провінційна Настоятелька с. Боніфатія Дяків побажала Генеральній Настоятельці Божого благословення і опіки Матері Божої під час візитації, яка є дуже важливим часом для взаємного пізнання, шукання Божої волі та взаємодопомоги.


© 2015.Усі права застережено