Новини


Святкування дня Преподобної Йосафати у Золочеві

19 листопада 2015 р. у храмі Вознесіння ГНІХ оо.Василіян, що у м. Золочеві, святкування з нагоди дня Блаженної Йосафати розпочалися Великою Вечірнею з Литією на чолі з ігуменом монастиря о. Августином Шопяком,ЧСВВ, яку співали разом з із Сестрами Служебницями.

Після вечірньої Божественної Літургії відбувся Молебень та Вервиця до Блаженної Йосафати, яку очолив о. Матей Дзюрбан, ЧСВВ, де вся парафіяльна спільнота заносила до Бога через заступництво Йосафати коротку молитву: «Блаженна Йосафато, молися за нас!», за наші спільні і особисті потреби, а особливо за мир в Україні та по цілому світі.

А вранці 20 листопада відбулася урочиста Божественна Літургія з нагоди дня Йосафати, яку разом молилися оо.Василіяни, оо.Францішкани, парафіяльні отці Золочева та Сестри Служебниці з усією парафією храму Вознесіння.

На закінчення молінь усі присутні, а особливо батьки з дітьми та хворі, з великим довір’ям, вірою та глибокою пошаною йшли, щоб доторкнутися та поцілувати мощі Блаженної Йосафати.

Ці дні Йосафати є завжди особливими також для всіх нас, особливо для наших дітей з дитячого будинку сімейного типу «Покрова Матері Божої», які дуже люблять Йосафату і з радістю допомагають нам в організації святкувань з Йосафатою та моляться до неї.

Дякуємо Богові за нашу Йосафату. Вона є з нами всюди, сьогодні і завжди.


© 2015.Усі права застережено