Новини


Свято Преподобної Йосафати у Надвірні

20 листопада у храмі Воздвиження Чесного Хреста вірні вшанували мощі Преподобної Йосафати та мали змогу почути розповідь про її життя. А ввечері у каплиці реколекційного дому Сестер Служебниць відслужено Молебен до Блаженної Йосафати.

Відтак діти недільної школи представили святковий виступ, після чого усі присутні вшанували мощі Блаженної Йосафати та отримали благословення через мирування. Святкування продовжилося у неділю святковою програмою у соборі Благовіщення Матері Божої.












У неділю, 22 листопада, у Соборі Благовіщення Матері Божої у м. Надвірна відбулося святкування празника Преподобної Матері Йосафати. Після Божественної Літургії відслужено Молебень до Блаженної, а відтак численні вірні стали учасниками святкової програми, яку підготували студенти надвірнянського коледжу.

Студенти представили життя і подвиг Блаженної, виконували духовні пісні, а також була змога переглянути фрагмент фільму про Блаженну Йосафату. Після виступу декан Надвірнянський о. Андрій Бакота звернувся до вірян із духовною настановою. Накінець вірні із великою пошаною та благоговінням вшнували мощі Преподобної Йосафати.

Українська Блаженна присутня серед нас у своїх мощах випрошує благословення для українського народу та пригортає кожного, хто звертається до неї у своїх потребах.



© 2015.Усі права застережено