Новини


Реколекції для дівчат на тему «Відвага бути вільною»

29 жовтня – 1 листопада 2015 року в реколекційному домі Преподобної Йосафати Гордашевської в Надвірні проходили реколекції для дівчат «Відвага бути вільною». У реколекціях взяли участь 9 дівчат з Івано-Франківська, Надвірної, Росільни та Порогів Богородчанського району. Молитовні зустрічі й бесіди з дівчатами проводили с. Емілія Вандич, с. Миколая Турянська та с. Єремія Іванишин.

Починаючи з першої зустрічі-знайомства, у групі створилась тепла, дружня атмосфера, що панувала протягом усіх днів. Сестри роздумували з дівчатами про свободу Божих дітей, про гідність людини та вміння робити вибір на своєму життєвому шляху. Була нагода спільно помолитись, повеселитись, поспівати й потанцювати для Бога. А іще дівчата виявились доволі творчими і здібними. Сестри допомагали їм відкривати серця на діяння Божої ласки, і самі також багато почерпнули для себе.

На закінчення реколекцій дівчата, ділячись своїми враженнями від пережитого, відмітили, що отримали відповіді на багато запитань, які виношували в серці. Дівчата дякували сестрам за доброту, чуйність, гостинність, спільні зустрічі, розмови й молитву. Сестри заохотили їх до життя з Богом та використання свої дарів, особливо тих, які вони отримали в ці дні. Дівчата роз'їхались по домівках із серцями, наповненими Божої благодаті, та надією на подальші зустрічі.


© 2015.Усі права застережено