Новини


Візитація у Золочеві

Генеральна Настоятелька с. Тереза Слота у супроводі Генеральної Заступниці с. Марти Козак продовжують візитацію спільнот Провінції Співстраждання Матері Божої в Україні. У днях 10-13 листопада 2015 року сестри з Генеральної Управи відвідали дитячий будинок сімейного типу «Покрова Матері Божої» у Золочеві. Тут під опікою Сестер Служебниць виховуються і зростають у Божій любові десять дітей-сиріт.

Вітання сестер з Риму розпочалося спільною молитвою в каплиці, під час якої всі заносили до Бога свої прохання і вдячність. З нагоди приїду с. Терези і с. Марти діти приготували святковий концерт з вітальними та патріотичними піснями, танцями, подарунками, зробленими власноруч. А найкращим подарунком для с. Терези став прапор України, який діти розмалювали та написали на полотні свої пам’ятні побажання на згадку про зустріч у Золочеві, на рідній Україні.

Потім були поцілунки, обійми, багато тепла і дитячої щирої радості. Зібравшись на спільну вечерю, разом заспівали пісню "Над нашим домом ангели літали". Під час вечері діти з радістю розповідали про себе, показували свої таланти, грали на фортепіано та бандурі, співали пісень, особливо про Блаженну с. Йосафату Гордашевську. Дякуємо Богові за наших сестер і бажаємо плідних зустрічей та приємного побуту в Золочеві.

с. Мартина Костак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено