Новини


Мати Тереза відвідала навчально-реабілітаційний центр у Заліщиках, де працюють наші сестри

17 листопада 2015 року вихованці Заліщицького обласного багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру радо вітали у своєму навчальному закладі Генеральну Настоятельку с. Терезу Слоту у супроводі с. Марти Козак, Генеральної Заступниці, Сестер Служебниць монастиря Покрови Матері Божої у Заліщиках с. Маркіяну Блонську і с. Христину Депутат.

Діти початкових класів, майбутні першопричасники, віршованими рядками та хлібом на вишитому рушнику привітали сестру Терезу у стінах школи. Радо ділилися своїми знаннями та вміннями, розповідали про щоденні справи у школі, залюбки називали свої улюблені навчальні предмети та захоплення.

Старшокласники звернули увагу гостей на своє особливе ставлення до праці, показали як вони вміють доглядати за рослинами, вишивати, майструвати, робити різні вироби своїми руками.

Педагогічний та учнівський колективи навчально-реабілітаційного центру особливо завдячують Сестрам Служебницям монастиря у Заліщиках, які вже більше п’ятнадцяти років поспіль несуть Боже Слово до дітей, вчать молитися, вірити, що Бог любить всіх людей

Тетяна Овчарук, заступник директора


© 2015.Усі права застережено