Новини


Свято Матері відзначили у Соціальному центрі у Львові

Вже традиційним у соціальному центрі «Дім надії» у Львові є відзначення Дня Матері. Цього року дівчата, мешканки дому, теж креативно привітали сестер.

«Ми потребуємо любові і підтримки своїх близьких людей, але ми є далеко від своїх матерів, а з вами проводимо більшу частину часу свого студентського життя і саме від вас досвідчуємо ту любов, підтримку, турботу на щодень. Тому ми вітаємо вас не лише формально, чи тому, що є така традиція в нашому домі, а тому, що вважаємо вас духовними матерями, тому, що ми щиро вдячні за все, що ви для нас робите, навіть, якщо не завжди вміємо це висловити чи засвідчити»,- сказала одна дівчина в привітанні сестер, від імені цілої спільноти дівчат.

Крім, творчо приготованих і подарованих «букетів» з фото, дівчата влаштували сестрам вікторину, за правильні відповіді сестри отримували слова, що вкінці склали у відповідне гумористичне речення: «може ми не кращі діти, але ви – найкращі мами».

Ще дівчата спекли і пригостили сестер тортом власного виробництва і заспівали пісню про маму. А сестри, зі свого боку, подякували дівчатам за чудово приготоване свято, за їхню творчість, старання і запевнили, що також люблять їх та пригостили смаколиками.

За спільною трапезою сестри і дівчата ще невимушено спілкувалися. Такі моменти сприяють формуванню ближчих, довірливих відносин, а також є гарним свідченням, що жертвенне служіння сестер в соціальному центрі має свої добрі плоди. За все – слава Богу!

С. Єроніма Вовчак, СНДМ

Директор соціального центру «Дім надії»


© 2015.Усі права застережено