Новини


Різдвяна Коляда у Захоронці в Стрию

Цього року Захоронка святого Йосифа, що у Стрию, колядками та віншівками гучно прославляла народження Божого Сина. 10-12 січня 2022 р. сестри з дітьми та батьками колядували та несли Добру вістку до наших родин, отців та добродіїв.

Щодень нас ставало все більше, і це нас дуже тішило. 15 січня колядки лунали у Захоронці, де на свою чергову зустріч зібралась Спільнота Мамо-Апостолок. Ця зустріч відрізнялась від усіх інших. Мамо-Апостолки прийшли зі своїми дітьми та чоловіками. О. Михайло Станчишин, ТІ, онлайн мав слово про вдячність. Після цього с. Марта та мами організували частування. Коляда лунала до пізнього вечора.

А 16 січня ми мали велику честь взяти участь у музичному фестивалі «Різдвяна Стрийщина 2022», який проходив у катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці. Співали всі гуртом – діти, батьки, працівники, сестри. А віншували наші наймолодші.

Ми щиро вдячні всім хто долучився до цих заходів – тим, хто колядував, і тим, хто нас приймав! У наших серцях залишились незабутні враження!

Христос народився! Славімо Його!

С. Марта Воловець, СНДМ


© 2015.Усі права застережено