Новини


«Добре нам тут бути...» /Лк. 9,33/

У днях 12-19 серпня у реколекційному домі Блаженної Йосафати Гордашевської у Надвірні сестри Служебниці мали нагоду духовно відновитися під проводом о. Матея Химинця, ЧСВВ. Цьогорічна тема реколекцій «Дорогою на Тавор» включала науки для роздуми про богопосвячене життя. Кожна з нас йде шляхом, який не є легким, має кам'янисті дороги та рівнисті простори. Та попри труднощі, знаходячи силу в Ісусі, сміло йдемо за Ним.

Сестри користали з духовних розмов та Тайн Сповіді для переображення своїх сердець.

На завершення реколекцій відбулася світла подія - складання Перших обітів с. Пії Фірти на руки Провінційної Настоятельки с. Мирослави Яхимець та віднова обітів с. Йоанни Гриньків. У присутності місцевої спільноти та численних сестер-реколектанток с. Пія висловила подяки за пристуність та навчання духовному провіднику, магістрі с. Дарії Пітулик та Провінційній Настоятельці с. Мирославі Яхимець.

«Відчуваю невимовну вдячність і радість за дар покликання, за можливість сьогодні ще раз по-особливому відповісти «Так». Бо розумію, що все, що маю, є від Нього. Це Божа велика і безмежна довіра і любов до мене», - ділиться враженнями сестра Пія.

Новичка с. Тереза Олійник, СНДМ


© 2015.Усі права застережено