Новини


Іменини сестер новичок

За довголітнім звичаєм Сестер Служебниць 4 грудня є важливим днем. Днем посвяти Пречистої Діви Марії Господеві. Як ще малою дівчинкою вона погодилася і щодня відповідала Йому "Так". Своїм прикладом Вона показує справжню віру, відповідальність та красу богопосвяченого життя.

Ще однією причиною святкувань є іменини наших наймолодших сестер - новичок. Цей день є досить трепетним та особливим для них. Коли з'їжджаються гості, телефонують сестри з різних куточків світу, дарують подарунки, чути багато сміху та радості, чимало несподіванок та сюрпризів. День, коли дякуємо Богові за їхні покликання.

Після святкової Божественної Літургії запрошені гості - Провінційна Настоятелька с. Мирослава Яхимець, Провінційна Дорадниця с. Любов Старжинська, с. Онуфрія Бачинська, юніоратки с. Йоанна Гриньків та с. Пія Фірта, які ще нещодавно самі були в новіціяті, і місцева спільнота разом молилися у каплиці Величання Богородиці.

Продовжили святкування спільним обідом. Розділяючи свято з сестрами-новичками, с. Мирослава підкреслила важливість радості у Господі, вірність Йому та витривалість у покликанні. Емоції переповнювали серця молодих сестер. Вони щиро вдячні за уважність та присутність спільноти в їхньому житті.

Новичка с. Тереза Олійник, СНДМ


© 2015.Усі права застережено