Новини


Вийшов друком новий катехизм «Ісус живе в моєму серці»

Нещодавно вийшов друком новий підручник для катехита, а також зошит для учня «Ісус живе в моєму серці» з підготовки дітей до прийняття святих Таїнств Сповіді та Пресвятої Євхаристії. Підручники приготувала с. Бернадета Ярославцева, СНДМ, досвідчена катехитка, яка багато років працює з дітьми в Україні та за її межами.

Програма рекомендована Патріаршою катехитичною комісією та складається з 28 уроків. Кожен урок включає в себе активні методи катехизи, такі як інтерактивні, наукові експерименти, творчі проекти, ручні роботи та пісні. Катехити можуть як користуватись виключно готовим матеріалом, так і мати широке поле для особистої творчості.

Доброю новиною цього катехизму є те, що підручник для дітей можна використовувати як в Україні, так і в діаспорі. Для українських дітей є можливість вивчати релігійну термінологію англійською мовою. Для англомовних – не тільки отримувати знання з катехизму, але й вправлятися в українській мові.

Сестри Служебниці Непорочної Діви Марії бажають всім, хто буде користуватись цією програмою, отримати не тільки добрий засіб та допомогу в проведенні своїх катехитичних занять, але й задоволення від самого процесу викладання та навчання.

З приводу реалізації підручників можна звертатись:

Монастир Сестер Служебниць НДМ
вул. Пасічна, 8
м. Львів


+380 96 696 8334 (с. Михайлина)


© 2015.Усі права застережено