Новини


Сестри Служебниці провели християнський табір у Львові

16 червня 2021 закінчився кількаденний християнський табір для дітей з парафії Блаженної Йосафати Гордашевської, що знаходиться біля соціального центру сестер Служебниць.

Парафія є ще досить «молодою», але динамічно розвивається. Сестри від початку провадили спів в тимчасовій каплиці «Всіх святих святих українського народу», а тепер, в більшості, допомагають в догляді святилища храму і організацією різних свят і заходів з дітьми і парафіянами.

Організувала і провела табір с. Єроніма Вовчак з допомогою с. Вероніки Хитрої і с. Магдалини Чайківської, а також – декількох дівчат з «Дому надії», які були аніматорами на таборі. Сестри стараються виховати і заохотити дівчат до волонтерського і аніматорського служіння, тим самим допомагаючи їм відкрити свій потенціал, а також – бути чутливими на потреби інших.

У програмі табору були: молитва, катехизація, інтерактивні вправи, ігри, танці-руханки, майстер клас, а також – відвідування реабілітаційного звіринця після жорстокого поводження людьми і хворих тварин, теж – дендропарку, та екскурсія Львовом на «Чудо поїзді».

Завершили табір спільною молитвою в каплиці «Всіх святих українського народу» і врученням грамот «за активну участь у таборі» та – символічні «медалі» за особливі позитивні риси характеру, притаманні кожній дитині зокрема.

Батьки щиро дякували сестрам за проведений табір.

«Сердечно дякуємо, що подарували нашим дітям багато позитивних емоцій! Було цікаво і весело! Ви – великі молодці, дуже любимо і цінуємо вас!».

«Діти щасливі! Всіх вас полюбили і хочуть ще вас бачити».

«Мій син дуже задоволений табором і спілкуванням з вами!».

«Дякуємо за піклування і науку для наших дітей!»,- ці та інші відгуки написали батьки у вайбер групі, яку створили для швидкого спілкування на час табору.

С. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено