Новини


Урочисте Святе Причастя дітей з храму св. Луїджі Оріоне у Львові

Час карантину змінив багато попередньо запланованих заходів. Але перша Сповідь і Урочисте Святе Причастя дітей з храму св. Луїджі Оріоне у Львові все ж відбулася, з дотриманням всіх карантинних вимог.

Невелика група дітей, яких катехизувала протягом навчального року с. Єроніма Вовчак з допомогою Мар’яни Костів, мешканки «Дому надії», змогли прийняти Тайни Покаяння і Пресвятої Євхаристії 13-14 червня 2020.

У зв’язку з ситуацією, що склалася, навчання останні місяці сестра проводила онлайн, використовуючи програму zoom або - відеозапис уроків. Це був новий виклик, на який треба було відповісти, але який приніс із собою і нові можливості.

І хоча в захисних масках, з дотриманням дистанції і лімітованою кількістю осіб у храмі, без зайвих святкувань, але свято вдалося на славу Божу!

Після закінчення Божественної Літургії о. Юрій Блажиєвський, парох храму, подякував с. Єронімі, Мар’яні, батькам і дітям за старання, які всі приклали, щоб ця велична подія відбулася і дав духовні настанови для дітей щодо подальшого життя з Богом.

Досвід тиші, скромності, певної обмеженості дозволив зосередити увагу на дійсно вагомих речах і правдивому сенсі цього свята – особливій зустрічі з Христом!

С. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено