Новини


«Різдвяна зустріч» друзів у соціальному центрі Сестер Служебниць

01 лютого 2020 р. Б. в соціальному центрі Сестер Служебниць відбувся черговий захід - «різдвяна зустріч друзів». Щороку сестри з дівчатами з «Дому надії» організовують захід для Добродіїв даного дому і, поскільки це відбувається в різдвяному часі, то в програму обов’язково входять колядки, щедрівки і традиційні різдвяні страви – кутя, пампушки і інші.

Цьогорічна зустріч розпочалася з Молебня до Преподобної Йосафати Гордашевської, яку очолив о. Зеновій Харкавий, парох храму Пресвятої Богородиці Володарки України, і продовжилася привітанням с. Єроніми Вовчак, директорки центру, частуванням і концертною програмою в трапезній дому.

Культурною «родзинкою» святкування був виступ місцевих музикантів – подружжя Богдана і Ярини, які під акопонемент акордеону професійно виконали ряд колядок і різдвяних пісень, після чого ще довго лунали традиційні і нові колядки у виконанні всіх присутніх.

Прозвучав також відомий твір «Алилуя» Леонарда Коена у виконанні наших канадійських друзів – військовослужбовців Збройних сил Канади, які, на даний час, проводять вишкіл для ЗСУ на Яворівському полігоні і також, як волонтери, навчають дівчат і сестер з «Дому надії» англійської мови.

На завершення зустрічі с. Мирослава Яхимець, Провінційна Настоятелька, подякувала всім присутнім за відкрите серце, у якому є місце для потребуючих ближніх, і запевнила в нашій молитві за них. А всім присутнім вручили невеликі, але цінні дарунки – книжку «План читання Св. Письма», заохочуючи до молитви Божим Словом у Всесвітній рік Біблії, церковні календарі і пам’ятні відкритки з цитатами.

с. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено