Новини


Справжній «Емаус» у Брюховичах

23 травня 2020, з ініціативи і організації сестер з соціального центру Сестер Служебниць – с. Вероніки Хитрої, с. Єроніми Вовчак і с. Магдалини Чайківської, а також – з благословення і допомоги с. Мирослави Яхимець, Провінційної Настоятельки, відбулася спільна рекреаційна зустріч спільнот сестер і дівчат з соціального центру і новіціятського дому Божого Провидіння з Жовкви. Тривалий час карантину під час пандемії мимоволі створює атмосферу напруженості і дискомфорту, тому, із запровадженням послаблення вимог карантину, сестри організували відпочинок на природі в смт. Брюховичі на території дому Згромадження Катехиток св. Анни, УГКЦ.

Захід був присвячений також святкуванню уродин 5-х дівчат, мешканок «Дому надії». Традиційні, в соціальному центрі, урочистості з врученням торта, вітаннями і гучним многоліттям, продовжилися спільною трапезою і креативними іграми. Вкінці кожній уродинниці сестри вручили «медалі» за притаманні їм добрі риси і чесноти.

Подячним Молебнем до Пресвятої Богородиці завершили цей спільний захід. Активно проведений час на природі, можливість особистісного спілкування (т. зв. «Емаус»), сприятлива погода і невимушена атмосфера допомогли відпочити всім духовно і фізично. Боже благословення відчувалося протягом всього часу і якось в особливий спосіб потішило «веселкою довкола сонця» - рідкісне природне явище, яке ми могли спостерігати над Львовом.

Слава Богу за все!

С. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено