Новини


Особлива подія у новіціатському домі «Божого Провидіння» у м. Жовква

5 жовтня 2019 р. в новіціатському домі «Божого Провидіння» у м. Жовква відбулася особлива подія. Двоє дівчат, Роксоляна Фірта і Сніжана Гетьманчук, вступили на кандидатуру до Згромадження Сестер Служебниць.

Після Божественної Літургії, яку звершив о. Матей Химинець, ЧСВВ, вони з радістю та трепетом вручили заяви с. Мирославі Яхимець, Провінційній Настоятельці. Окрім спільноти сестер із Жовкви були присутні сестри-юніоратки під проводом с. Андреї Якимець.

Ось декілька вдячних думок кандидаток:

«Щиро вдячна Богу за Його поклик, який зародився у моєму серці. З нетерпінням чекала сьогоднішнього дня. Насправді вражень багато, але що найбільше вражає – це Божа любов, яка постійно діє. Роблячи цей крок мене наповнювали лише радість, мир та усвідомлення, що любов Бога робить мене гідною Його дитиною. Хочу посвятити своє життя Любові, бо це єдине, що робить мене щасливою! Амінь.»
Роксоляна Фірта

«Дуже дякую за ваші вітання в такий важливий для нас день. Дякуємо, що були з нами на тій дорозі, яка привела нас сьогодні сюди – в монастир сестер Служебниць. Ми ще як зовсім маленькі діти зробили перший, такий непевний, крок назустріч Христові. Надіємося, що і надалі ви будете підтримувати нас молитвою та мудрою порадою. Радіємо, що маємо таких чудових провідників як наша магістра с. Дарія та духівник о. Матей».
Сніжана Гетьманчук


© 2015.Усі права застережено