Новини


Свято Матері у захоронці в Червонограді

З приходом квітучої весни, приходить до нас і чудове, радісне Свято Матері. Мабуть, не просто так саме у цю пору вшановуємо усіх мам! Адже весна і мати дуже схожі між собою. Як весна дає життя землі, так і мама дає життя дитині, як весна дарує тепло, радість, так і мама віддає усю свою любов. Від них обох іде справжнє живе тепло, і це весну і матінку єднає.

Отож, пробудившись після довготривалого сну, прилетіли на «весняний заквітчаний луг» у Червоноградському садочку «малюки-комахи»: сонечко, коник-стрибунець, світлячок, бджілки – крилаті балеринки та веселі, завзяті джмелики. У святковому залі вони зібралися тут, щоб привітати найдорожчу людину – маму. Дивовижні герої розповідали про своїх красунь-мам і дарували їм гарні віршики, пісні й таночки. Вітали дорогих матусь і барвисті, яскраві «дівчатка-квіточки»: звучали слова любові та вдячності.

Вкінці свята діти подарували мамам красивий таночок із кульками-сердечками, а ще – ніжні, тендітні конвалії, а бабуся Павлика та мама Полінки пригостили усіх смачними тістечками. Щасливі, зворушені мами раділи та пишалися своїми малюками.

с. Віра Герман, СНДМ










© 2015.Усі права застережено