Новини


Преподобна Мати Йосафато, молися за нас!

У нашій парафії Покрови Пресвятої Богородиці м. Караганда, ми святкували ювілейне свято нашої Блаженної Матері Йосафати. На урочистій Божественній Літургії , отець Василь Говера виголосив проповідь про чесноти і святість, про молитву і служіння Блаженної Йосафати і заохотив всіх присутніх наслідувати наших святих.

Після Літургії отець парох і парафіяни привітали спільноту сестер зі святом квітами і гучним многоліттям. Усі присутні під час мирування мали змогу прикластися до мощей Преподобної Йосафати. При мінусовій температурі, (мінус 25 на вулиці) всі дружно перейшли в катехитичний клас, де зігрілися гарячим чаєм, канапками, солодощами.

Дякуємо Богові, за цей день, бо за круглим столом, разом із Парохом всі разом продовжили святкувати, пригадували початок діяльності Сестер Служебниць НДМ, що, посіяні зерна на багатьох континентах землі, і, включно в Караганді, проростають… На честь Блаженної Йосафати співали пісні і спільно молились вервицю, через заступництво першої Служебниці, випрошуючи ласки для парафії і українського народу.

Сестри Служебниці, Караганда


© 2015.Усі права застережено