Новини


Перша Сповідь та Урочисте Святе Причастя у Львові

1-2 червня 2019 року 17 дітей, яких протягом навчального року катехизувала с. Єроніма Вовчак, приступили до Першої Святої Сповіді та Урочистого Святого Причастя в храмі св. Луїджі Оріоне оо. Оріоністів УГКЦ у Львові.

Парох о. Юрій Блажиєвський, роздумуючи над уривком євангелія про сліпонародженого, наголосив у своєму слові на необхідності дбати про свій духовний зір, і що для цього необхідно звертатися до Лікаря – Ісуса, який приймає в своєму «кабінеті» у сповідальниці, для цього потрібно приймати щоденні «вітаміни» - молитву і дбати про особливу «їжу», яка відновляє зір нашого серця – Святе Причастя. А також подякував с. Єронімі і її помічницям – Роксолані і Мар’яні, дівчатам з соціального центру, за старання в приготуванні дітей до цього урочистого свята і – батькам за відповідальність щодо християнського виховання своїх дітей.

С. Єроніма також висловила слова подяки Богові і всім, хто причинився до цієї події, а також приготувала з дітьми невеликий виступ, в якому вони у віршах і піснях виразили свою вдячність. А напередодні свята с. Єроніма, Мар’яна Костів, що була аніматором заходу, разом з дітьми, їхніми батьками і о. Юрієм здійснили паломництво до Крехівського монастиря св. Миколая оо. Василіян. Молитва, екскурсія, похід до печер, джерела, спільний почастунок і ігри складали програму заходу. Усі присутні були дуже задоволені і дякували організаторам за чудово проведений час.

с. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено