Новини


Ось так відбувалися приготування до Великодня у Соціальному Центрі Сестер Служебниць у Львові

До світлого празника Воскресіння Господнього Сестри Служебниці і дівчата з Соціального Центру, що у Львові на вул. Равська, 6, готувалися молитовно, беручи участь в богослужіннях страсного тижня, і, звичайно, готували також домівку та – святкові страви.

Зокрема перед великими християнськими святами ми стараємося єднатися з українськими військовими, завдяки яким можемо безпечно святкувати і молитися. Тому ще заздалегідь сестри разом з дівчатами напекли пасок, щоб передати їх нашим захисникам і в такий спосіб виявити їм свою вдячність, любов і солідарність. Цього року до великодньої акції допомоги військовим ми залучили також парохіян каплиці «Всіх святих українського народу», які приготували для них домашнє печиво і дитячі листи з малюнками.

У листі, який ми переслали разом зі смаколиками, ми написали такі слова:

«Ми робимо це тому, щоб найперше Ти відчув смак дому, затишку і пам’ятав, що багато людей по цілій Україні вдячні Тобі за свій домашній спокій, який можемо проживати, у великій мірі, завдяки Тобі.

Хочемо також запевнити Тебе у своїй щоденній молитві. Ми солідарні з вами у прагненні повернути і зберегти мир, як також – змінювати суспільство на краще: справедливе, гідне, моральне і чесне. Тому робимо все залежне від кожного з нас, щоб це прагнення ставало реальністю…

Отож, смакуючи наші смаколики, ми хочемо, щоб Ти відчув скільки любові і тепла ми вложили в них; скільки там побажань миру і здоров’я для всіх Вас! Молимося за вас! Повертайтеся живими!»

С. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено