Новини


Сестри Служебниці провели літній християнський табір у Львові

Другий тиждень червня був пам’ятним для дітей з парафії Преп. Йосафати Гордашевської, що у Львові – в цей час с. Єроніма Вовчак і дівчата з «Дому надії» організували і провели парафіяльний табір «Світло віри в моєму житті». Табір відбувся у каплиці «Всіх святих українського народу», де служать сестри з соціального центру, у самому центрі і біля ораторії св. Луїджі Оріоне, де гостинно нас прийняли оо. Оріоністи.

Діти разом з с. Єронімою роздумували про дар віри в житті кожного християнина і зокрема тих, які засвідчили свою віру життям – святих українського народу і Преп. Йосафати Гордашевської, ювілей 150-ліття з дня народження та 100-ліття від дня переходу до вічності якої відзначаємо в цьому році.

Програма табору була досить насиченою і різноманітною: молитва, катехизація, ігри, танці – руханки, квест, естафети. Цікавим для дітей був також креативний майстер клас з малювання пластиліном від Роксолани Фірти, мешканки соціального центру.

Завершили табір паломництвом дітей, їхніх батьків, с.Єроніми, с.Тетяни Головчак і Роксолани, аніматора табору, до Крехівського монастиря св. Миколая оо.Василіян.

Діти і батьки дякували сестрам за організацію, цікаво і корисно проведений час і всі дякували Богові за можливість радісного відпочинку з Ним.

с. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено