Новини


Сестри Служебниці провели реколекції для мирян-переселенців

З 20-23 червня 2019 року у новому затишному реколекційному будинку Згромадження Сестер Святої Анни спільнота мирян- переселенців м. Донецька зібралась для духовної віднови. Реколекції «Lectio Divina» відбулись для спільноти вже вчетверте і взяли участь у них 18 осіб з Донецька, Маріуполя, Мелітополя, Києва, Вишгороду, Львова.

Протягом трьох днів громада донеччан під проводом с. Любомири Надич та с. Єроніми Вовчак роздумували над Євангелієм від Луки, молилися Святим Письмом, перебуваючи у мовчанці. Такий формат реколекцій дозволяв зупинитись, зазирнути у власне «я», відчути безмежну милість Господа і подякувати Йому за все, що стається у житті.

Учасники реколекцій мали щасливу нагоду також зустрітись зі своїм добрим другом, «духовним провідником донеччан» отцем Іллею Мамчаком, ігуменом Отців Студитів. Літургія, духовна бесіда, сповідь, слова підтримки - таке жертовне служіння отця і сестер. Реколекції, які традиційно закінчились поділом Божим Словом, яке промовило до кожного, стали для спільноти донецьких переселенців благословенням, розрадою, радістю спілкування з Господом, втамуванням духовної спраги.

Щиро вдячні всім, хто долучився до організації реколекцій: с. Єроніми, с. Любомирі, о. Іллі, жертводавцям. Сердечний уклін вам за щире служіння, за щедре сіяння зерен Слова, за бажання допомогти. Нехай Господь Бог так само щедро благословляє Вас, даруючи все необхідне для спасіння душі.

Людмила Федоряченко, учасниця реколекцій


© 2015.Усі права застережено