Новини


Свято Матері у катедрі Пресвятої Родини в Лондоні

12 травня 2019 року в катедрі Пресвятої Родини в Лондоні відбулась надзвичайно приємна подія. Парафіяни, катехити та діти катехитичної Школи Ісуса вітали своїх найдорожчих матусь та бабусь зі святом Мами. Це дуже символічно, що цього року воно припало саме на Неділю Жінок-мироносиць. Адже жінки були тими першими благовісницями Христового воскресіння. Серед них – Марія Магдалина, яку церква визнає святою.

Театральне дійство про те, як жінки-мироносиці прийшли до гробу і побачили Ангела, який звістив їм, що Христос воскрес, і про Марію Магдалину, яка принесла цю вістку аж самому імператору Тиберію, змогли побачити усі присутні дорослі та діти. А підготували цю академію катехити парафії разом з с. Бернадетою Ярославцевою та молоді парафіяни катедри.

На завершення діти привітали своїх мам гарними віршами, піснями та подаруночками. Та найкращим подарунком для кожної мами – це здорова та щаслива дитина. Щиро дякуємо всім батькам, а особливо мамам за те, що піклуються не тільки про фізичне здоров’я своїх дітей, а, насамперед, про їх духовний зріст і навчають любити Бога своїм власним прикладом.

Матінко, матусю, рідна моя ненько,
Я несу у вічність дороге ім’я.
Повниться любов’ю щирою серденько
І душа співає радісно моя!

С. Бернадета Ярославцева, СНДМ


© 2015.Усі права застережено