Новини


Святкування дня катехита у Лондоні

29 вересня 2019 року в катедральному соборі Пресвятої Родини в Лондоні відзначили День катехита. Після Божественної Літургії о. Давид Сеник, канцлер єпархії, провів чин благословення на катехитичне служіння та вручив катехитам канонічні місії на новий навчальний рік.

Від усього нашого духовенства та церковної громади сердечно вітаємо наших катехитів, які вже з вересня цього року розпочали своє служіння в Школі Ісуса при Лондонській катедрі, а саме: с. Бернадету Ярославцеву, СНДМ, о. Володимира Равлюка, Галину Білинську, Галину Чупринюк, Марію Соловій, Лесю Токарську, Марту Соловей, Ірину Оленчук, Марію Гордійчук, Василину Вороцянко, Марію Бурак, Василя Крука та Михайла Богайчука!

Бажаємо Вам, дорогі катехити, зростати у вірі, надії і Божій любові та невтомно засівати в душах дітей, молоді та дорослих правдиві зерна Божих чеснот, щоб з Божим благословенням наша громада могла втішатися щедрими плодами добрих християн та громадян для небесної Батьківщини! Нехай Ісус Христос буде для Вас взірцем і добрим прикладом та заохотою до невтомної праці у Його винограднику! Божого благословення Вам у Вашій праці!

С. Бернадета Ярославцева, СНДМ


© 2015.Усі права застережено