Новини


День Тата в Катедрі Пресвятої Родини в Лондоні

Вже стало традицією кожного року в місяці червні відзначати День Тата. Ось і цей рік не став виключенням. В неділю, 2 червня 2019 року, діти Школи Ісуса, що при катедрі Пресвятої Родини в Лондоні, приготували щирі привітання для своїх дорогих татусів та дідусів. Вони висловили свої почуття та захоплення своїми татусями у віршах та піснях.

У цей день ми також згадали і про наших духовних отців – Преосвященного Владику Гліба та всіх священиків, які служать при нашій парафії та в цілій нашій єпархії, та разом з діточками молились, щоб Всемилостивий Господь завжди тримав їх у Своїй опіці. У святі взяли участь і дошкільнята, і першопричасники, і після причасники під керівництвом с. Бернадети та катехитів Школи Ісуса.

Вкінці діти подарували листівки для своїх татусів зі словами любові у супроводі міцних поцілунків для своїх найдорожчих татусів. Ще раз вітаємо всіх татів з їх святом та зичимо, щоб вони були справжнім прикладом для своїх дітей у наслідуванні самого Господа Ісуса Христа. Многії літа Вам, дорогі наші татусі та дідусі!

С. Бернадета Ярославцева, СНДМ


© 2015.Усі права застережено