Новини


Перша Сповідь та Урочисте Святе Причастя в Києві на Аскольдовій могилі

25 травня 2019 року у храмі св. Миколая, що на Аскольдовій могилі у Києві, відбулось величне свято - наші діти вперше пережили Таїнство Сповіді та прийняли Тіло і Кров Христа - Святе Причастя. Ця перша зустріч із Господом дивовижна й таємнича. Колись їх, маленьких, принесли до храму батьки, просячи Церкву про дар хрещення, а тепер вони самі, з запаленими свічками, відреклися від зла й визнали віру.

У цей день дванадцять дітей приступили до Першої Сповіді та Урочистого Святого Причастя. Протягом року до цих Таїнств їх готувала с. Марта Воловець. Батьки щиро дякували сестрі за її працю, а також пароху о. Ігору Онишкевичу, який відслужив урочисту Святу Літургію та виголосив проповідь. Після Літургії всі спільно фотографувались, пускали в небо різнокольорові кульки з побажаннями та мали невеличке частування.

Нехай наш Отець Небесний, до якого наші діти і їх батьки так щиро сьогодні звертались у своїх молитвах, оберігатиме їх і захищатиме їх від усілякого зла. Нехай їхня Віра допомагає їм у здійсненні мрій і бажань.

С. Марта Воловець, СНДМ


© 2015.Усі права застережено