Новини


У Києві на Подолі відкрито Католицьку школу

1 вересня 2019 у Києві на Подолі троє першачків стали учнями Католицької школи. Цей заклад освіти створений батьками малят та за виховної підтримки Сестер Служебниць. Духовний супровід надаватиме о. Роман Шуп'яний, ЧСВВ, який освятив приміщення та поблагословив на добру освітню і виховну діяльність дітей, їхніх батьків, вчительку п. Вікторію Крештопу та виховательку с. Єротею Сороку, СНДМ. Отець Роман також молився за інших вчителів, психолога, засновників школи та за їхніх рідних.

Відтак вчителька провела з дітьми кілька ігор, які мали на меті показати вміння і можливості дітей та їхню готовність до школи. На завершення ігор усі першокласники отримали чудові саморобні квітки, як відзнаку готовності та вступу у Перший клас. Дзвінок, яким дзвонила першокласниця Оля та трирічний Остап Ситник, запросив діток на перший урок. Пані Наталія Кияк, яка разом з сестрами та іншими зацікавленими батьками ініціювала створення школи, розрізала з першокласницями символічну стрічку на дверях класу.

На першому уроці діти познайомились між собою та зі своїми вчителями: п. Вікторією та с. Єротеєю. Також обговорили свої основні емоційні стани та окремі правила, які є у школі. Відтак разом з дорослими поласували святковим тортом. Свято завершилося спільними квестами та іграми. Католицька школа у Києві - це відкритий освітній проект для усіх без вийнятку дітей, базований на духовному багатстві УГКЦ та виховних засадах Сестер Служебниць СНДМ. Перший клас розрахований на 15 дітей, тому якщо Ви зацікавлені, щоб ваша дитина, окрім доброї освіти, виховувалась у християнському середовищі, запрошуємо приєднуватися до нас!


© 2015.Усі права застережено