Новини


Небуденна подія у соціальному центрі у Львові

9 листопада в соціальному центрі Сестер Служебниць «Дім надії» у Львові відбулася небуденна подія – одна з мешканок дому і вихованка сестер – Наталя вийшла заміж. Сестри з частиною дівчат активно готувалися до цього дня, щоб таким жестом висловити Наталі свою підтримку і любов. Для цього, згідно українських звичаїв, креативно прибрали «браму», придбали коровай, сервірували стіл, приготували святкові страви, а також – організували «викуп» нареченої.

С. Єроніма Вовчак, директор соціального центру, також благословила молодят іконою і словами Св. Письма: «Нехай Господь благословить вас і нехай він стереже вас! Нехай Господь засяє на вас лицем Своїм і нехай буде милостивий до вас! Нехай Господь зверне на вас лице Своє і хай дасть вам мир!»

Опісля с. Єроніма, с. Вероніка Хитра, с. Магдалина Чайківська, кандидатка Роксоляна Фірта і троє дівчат з соціального центру вирушили в Карапати, а саме – в с. Хітер Сколівського району, Львівської області, звідки родом наречений, де взяли участь в місцевій традиції благословення батьками і – уділенні Таїнства Подружжя, яке відбулося у місцевому храмі.

Звідти молодята і запрошені гості вирушили в курортне містечко Славськ, де в тутешньому ресторані продовжилося святкування і сестри вручили «придане» Наталі.

Праця сестер в соціальному центрі нерідко набирає забарвлення родинного дому, де для частини дівчат, вони стають порадниками і виконують завдання турботливих, люблячих і небайдужих людей у їхньому житті. За все – слава Богу! А Наталі і Василю – у мирі і злагоді, благословенно й щасливо прожити разом усе своє подружнє життя!

С. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено