Новини


День Батька та випускний у Школі Ісуса в Лондоні

У неділю 3 червня у Лондонській катедрі Пресвятої Родини відбулось аж дві події. Насамперед, діти привітали своїх татів з Днем Батька. Офіційно цей день у Великобританії та інших країнах світу відзначають у третю неділю червня. Та, оскільки, навчання у нашій Школі Ісуса підійшло до завершення, ми не хотіли пропустити таку знаменну подію і відсвяткували цей день наперед. А другим стало завершення навчального року та випускний у Школі Ісуса. А тепер все по порядку.

Після завершення дитячої Літургії всі діти зійшлися наперед, щоб у словах та віршах привітати своїх найдорожчих татусів та дідусів. Наймолодший учень Данилко висловив бажання усіх хлопців:

Будь упевненим, мій тату,
Що тебе я буду вартий.
Все робитиму як ти,
Треба тільки підрости!

Діти подарували для своїх батьків саморобні картки з іконкою Ісуса Христа, який є найкращим прикладом доброго Сина для свого Батька.

У другій половині свята найактивніші та зразкові учні були нагороджені грамотами і всі отримали розвиваючі подарунки на канікули. Першою отримала нагороди група дошкільнят, яка в цьому році була найменшою за кількістю, але найщирішою. Потім були відзначені після причасники, які вже не один рік приходять, щоб поглиблювати свої знання на уроки катехизації. Вкінці, скромні подарунки з грамотами отримали цьогорічні першопричасники. І на завершення с. Бернадета подякувала всім батькам, без яких діти б не прийшли самостійно до церкви за співпрацю та добрий приклад. В особливий спосіб, хотілося б відзначити батьків, які взяли на себе відповідальність за організацію свят Урочистого Святого Причастя і подякувати таким батькам: Дорошенко Тетяні, Юращук Оксані, Кирич Ілоні, Яворській Зоряні та Гинді Оксані.

Отець Михайло Соловей помолився молитву благословення дітей на канікули та покропив їх свяченою водою. На цьому наше свято було завершене. Бажаємо приємного літнього відпочинку з Ісусом для дітей та дорослих!

с. Бернадета Ярославцева, СНДМ


© 2015.Усі права застережено