Новини


Новини з Соціального Центру ССНДМ у Львові

31 травня 2018 року, у річницю переходу до вічності до вічності Світлої пам’яті Блаженнішого Любомира Гузара, сестри з дівчатами Соціального Центру ССНДМ у Львові молилися заупокійну Літургію в домашній каплиці. Літургію очолив о. Анатолій Гецянин, СДБ.

Отець також виголосив проповідь про постать Блаженнішого Любомира, наголосивши і розвинувши про три чесноти, які притаманні Блаженнішому, а саме – Людина «Світла», емігрант (не прив’язаний до місця, а в пошуках служіння) і Людяність.

Після Літургії учасники мали нагоду отримати цитати Блаженнішого разом з Його фотографією, подивитися відео ролик з піснею «Про Батька» і почастуватися канапками і печивом. Ще під час трапези усі ділилися спогадами про нашого дорого і улюбленого Патріарха Любомира.

01-03 червня 2018 року для дітей при парафії «Всіх Святих Українського народу» у Львові, с. Єроніма Вовчак, с. Тетяна Головчак та с. Вінкентія Назаркевич разом з дівчатами Соціального Центру ССНДМ, проводили «Веселі канікули з Богом».

У цій програмі взяли участь 15 дітей. У програмі була молитва, ігри, забави, екскурсії, майстер класи і спільні трапези. Усі переможці були нагороджені грамотами, які вручив отець Дмитро Романко.

С. Вероніка Хитра, СНДМ


© 2015.Усі права застережено