Новини


Новини із Соціального Центру Сестер Служебниць у Львові

У 5 неділю Великого посту, 25 березня 2018 року, у Соціальному Центрі Сестер Служебниць НД відбувся духовний захід для переселенців, дівчат дому і парафіян новоствореної каплиці «Всіх святих українського народу».

С. Єроніма Вовчак організувала і провела молитовну частину заходу – презентація і роздуми над страстями Христовими, в окремій бесіді застановилися над темою вірності Бога попри невірність людини. А також дівчата з центру представили увазі присутніх пантоміму, яка глибоко відображала гріх, який віддаляє людину від Бога і безумовну любов Господа до своєї дитини. Ця невелика інсценізація дуже вразила учасників заходу, тому всі активно обговорили побачене і тим самим підсумували все почуте попередньо.

С. Тетяна Головчак була відповідальною за другу частину зустрічі – спільну трапезу. При трапезі всі мали можливість ще ближче познайомитися, поспілкуватися і обміркувати побачене і почуте. Залишали дім учасники заходу зі словами вдячності за корисно і приємно проведений час.

Також сестри з Соціального Центру «Дім Надії» - с. Єроніма Вовчак і с. Тетяна Головчак організували і провели чергову акцію для військових на Сході України. Разом з дівчатами із центру вони напекли пасок, різного печива, приготували інші смаколики, великодні атрибути і потрібні побутові речі, та й відправили все це військовослужбовцям на передову.

Деякі дівчата написали листи до воїнів зі словами подяки і підтримки, а сестри – побажання з Воскресінням Господнім і запевненням про молитву.

Домашня випічка мала б пригадати нашим Захисникам смак родинного тепла і великодню радість, яку не в силі затьмарити і жорстока реальність війни. А також сестри хотіли висловити свою велику вдячність і любов Воїнам за їхню посвяту і відвагу в обороні нашої землі.

Чекаємо вас живими!

с. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено