Новини


Зустріч на тему "Лідерство і відповідальність" відбулася в Соціальному Центрі ССНДМ у Львові

03 грудня 2018 року в Соціальному Центрі Сестер Служебниць НДМ, з ініціативи с. Єроніми Вовчак, відбулася зустріч – бесіда з о. Андрієм Зелінським, ТІ, військовим капеланом, політологом, громадським діячем, членом Ініціативної групи та Наглядової ради Української Академії лідерства, членом Дорадчої ради Інституту лідерства та управління УКУ і від недавна - заступника керівника Департаменту військового капеланства УГКЦ.

У зустрічі взяли участь дівчата, мешканки дому, і родини переселенців зі Львова. Отець Андрій поділився своїми думками і дослідженнями на тему «Лідерство і відповідальність».

«Лідер – це воїн, який бачить мету і веде за собою. Для того, щоби вести, необхідно знати шлях…Бути воїном... Кожен - держава... Прагнути залишити після себе краще суспільство і щоденно йти до цієї мети... Мати високу мрію... Кожна мрія потребує ресурсу. Людська особистість – складна система, ефективне функціонування якої вимагає балансу та стабільного розвитку всіх її структурних підсистем: фізичної, емоційної, інтелектуальної, духовної», - цими та іншими думками харизматично і креативно поділився о. Андрій з присутніми.

Актуальна тема зацікавила і мотивувала всіх. Про це опісля ділилися учасники зустрічі. Завершили захід спільним почастунком, під час якого отець продовжував відповідати на запитання. Відразу після зустрічі в Соціальному Центрі о. Андрій вирушив до Києва, щоб сповняти свої обов’язки і проводити безліч конференцій, бесід, викладів в Україні і поза її межами. Ось таким і є служіння лідера…

с. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено