Новини


Сестра Служебниця Анастасія Балінська потребує вашої допомоги

«Ніхто ще не став біднішим, поділившись» /Анна Франк/

Коли у нас запитують: «Як у тебе справи? Як життя?», - ми автоматично відповідаємо: — «Дякую, все гаразд», або ж: — «Ой, стільки усіляких турбот, що не вистачає часу на життя!»

Але, коли Ти отримуєш результати аналізів, де написано, що у тебе злоякісна пухлина, то все, що перед хвилиною здавалося актуальним і важливим, стає нічим. Чомусь лише хвороба і терпіння змушує нас надати життю відповідного значення і ваги — «ЖИТТЯ ЄДИНЕ І НЕПОВТОРНЕ!»

Сестра Служебниця Анастасія Оксана Балінська понад 20 років йде неповторною дорогою служіння Богові й ближнім. Справді, вона, з властивою їй ревністю і запалом, поїхала на служіння у Київ, де на при кінці 90-их років не було ще так багато духівництва і вірні гостро відчували потребу у присутності сестер.

Саме ревність і розуміння потреб людей спонукали її поїхати на місії до української спільноти у Казахстані, а влітку, коли катехитична школа закривалася, організовувати літні табори для дітей трудових мігрантів у Іспанії. Львів, Київ, Караганда, Астана, Донецьк - у тих містах сестра залишала тепло, любов, чуйність і уважність свого серця. Вона не шкодувала часу, зусиль, здібностей, завжди допомагала людям саме там, де була потреба. Тепер допомоги потребує вона…

З 2016 року Божого сестра Анастасія бореться з онкологічним захворюванням. Уже позаду три операції, курси радіо- і хіміотерапії. У цьому часі вона перебуває на обстеженні в Інституті хірургії та трансплантологїі ім. Академіка О. Шалімова, і готується до операції з видалення метастаз на печінці й чергового курсу хіміотерапії.

Молимось, віримо й надіємося на її одужання, водночас збираємо кошти, щоб оплатити операцію з видалення метастаз і продовжити лікування сестри. Наперед завдячуємо Вашій жертовності й щиро дякуємо за найменшу фінансову допомогу.

Що чекає сестру у майбутньому – ми не знаємо. Саме значення слова «майбутнє» ховає у собі невизначеність. І, здається, немає великої різниці між людиною здоровою чи хворою, адже ми не знаємо, що буде з нами у майбутньому. Єдина й велика різниця у цьому майбутньому – це можливість мати надію на життя або ж ні. Коли ми здорові, ми не звертаємо на це жодної уваги, для нас завтра – це невідоме й далеке, а для людини хворої на рак кожне «завтра» – це шанс!

Якщо Ваше серце відгукнулось на нашу просьбу, ось реквізити картки нашої Провінційної Настоятельки с. Мирослави Марії Яхимець:

Довідка за реквізитами

Для поповнення у відділенні АТ КБ «ПриватБанк», Вам необхідно повідомити операціоністу номер свого рахунку для поповнення:

4149499118366861


Поповнення в інших українських банках

ОДЕРЖУВАЧ ЯХИМЕЦЬ М.І.

РАХУНОК 29244825509100

БАНК ОДЕРЖУВАЧА АТ КБ «ПРИВАТБАНК», КИЇВ, УКРАЇНА

ЄДРПОУ одержувача 14360570

ЄДРПОУ банку 14360570

МФО 305299

ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ 4149499118366861, ЯХИМЕЦЬ МАРІЯ ІВАНІВНА,
ІПН: 2428222047


© 2015.Усі права застережено