Новини


С. Анастасія Балінська святкує золотий ювілей життя!

«Коли маєш красу душі, то частина її відіб’ється на твоїй зовнішності» (св. Єфрем). Саме такі слова хочеться сказати с. Анастасії Балінській, на життєвій стежині якої цими днями розквітла золота квітка 50-літнього ювілею! Дякуємо, сестро, що Ви є!

Ювілей є особливою нагодою, щоб привітати, подякувати і помолитися за дорогу особу. Через певні обставини життя с. Анастасія зараз перебуває у місті Тренчин (Словаччина).

30 квітня 2018 року привітати ювілятку з України прибули прибули с. Мирослава Яхимець, Провінційна Настоятелька, с. Михайлина Горнакевич та с. Вероніка Хитра. А усі Сестри Служебниці в Україні цього дня лучилися подячною Божественною Літургією у намірі сестри Анастасії: «Дорога сестро Анастасіє, щиро дякуємо Богові за Вашу особу, яка є прикладом ревної монахині та гарної людини, яка має відкрите й любляче серце для усіх, і випромінює добро, світло та радість. З нагоди Вашого ювілею ми молимось, щоб всемилостивий Господь надалі кріпив Вас своєю благодаттю, обдарував здоров’ям, силою ще надалі ділитися вірою, надією та любов’ю, а Пресвята Богородиця, Мати Церкви, завжди тримає Вас у своїй материнській опіці на многії і благії літа!»

01 травня у каплиці монастиря Сестер Служебниць у м. Тренчин о. Igor Cingel’ відслужив подячну Божественну Літургію за дар життя і служіння с. Анастасії. У святкуваннях та молитві з ювіляткою лучилися с. Петра Сичакова, Провінційна Настоятелька Провінції Святого Духа в Словаччині, спільнота сестер в Тренчині, а також чисельні парафіяни.

Також с. Анастасія написала усім подяку за молитву та вітання:

«Цінуючи Божий Дар Життя, надзвичайно вдячна Господеві за золотий ювілей мого 50-ліття. Щиросердечно дякую всім Сестрам Служебницям, що в цей благословенний День разом із Священиками і мирянами молилися за моє здоров’я і всі необхідні щедрі ласки. Нехай наше життя завжди гармонує згідно з Господнім задумом щодо нас! Живімо з Богом і для Бога!»


© 2015.Усі права застережено