Новини


Різдвяні свята у Провінційному домі Сестер Служебниць у Львові

7-10 січня 2018 року Провінційний дім Сестер Служебниць у Львові наповнився веселим Різдвяним настроєм та гучною колядою. Ще напередодні, 6 січня ввечері, сестри зібрались в каплиці на подячну молитву «Тебе Бога хвалимо», а після цього поспішили за святково прибраний стіл. З Різдвом Христовим усіх привітала с. Емілія Вандич, Заступниця Провінційної Настоятельки. Зачитали сестри і привітання Генеральної Настоятельки с. Софії Лебедович.

У наступні дні двері нашого дому не зачинялись. Одні вертепи змінювали інші, лунко дзвонили святкові дзвоники, грали скрипки, гітари та бубни. У ці дні до нас завітали брати та отці з семінарії оо. Василіян, що у Брюховичах, брати новики та о. Василь Оприско, ЧНІ, діти, батьки та вихователі з дитячого садочка Святого Миколая, сестри і дівчата з Соціального Центру «Дім надії», сестри і діти з дитячого будинку сімейного типу Покрова Матері Божої з Золочева, сестри-новички зі своєю вчителькою с. Дарією Пітулик та сестрами з Червонограду та багато-багато інших.

Сестри щиро вдячні усім, хто в цей Різдвяний час завітав до них у гості з віночком колядок та щирих побажань, вдячні тим, хто разом з ними прославляв Новонародженого Христа та співав разом з ними «Бог предвічний народився». Усіх наших колядників чекаємо і наступного року. Христос рождається! Славіте Його!

с. Марта Воловець, СНДМ


© 2015.Усі права застережено