Новини


Реколекції для мирян на тему «Довіритись Ісусові» по Євангелії від Матея відбулися у Надвірні

У днях 25-28 жовтня 2018 року у реколекційному домі Сестер Служебниць місті Надвірна в черговий раз відбулися реколекції для мирян на тему «Довіритись Ісусові» по Євангелії від Матея.

Під час реколекцій учасники мали можливість застановитися над тим, якою є моя віра, чи йду я за Ісусом на щодень, чи помічаю Його дбайливу присутність у моєму житті. А також вчилися довіряти Богові своє життя і відкриватися на любов Отця.

Своїми враженнями від реколекцій деякі учасники поділилася і склали своє свідчення:

Я прийшла, щоб почути і зрозуміти себе. Отче наш, а відчула Тебе. Дякую Тобі і славлю Тебе /Леся/.

Я так довго і повсюди шукала Тебе, Отче-Татусю, а Ти завжди був поряд, тільки мої очі були закриті. І нарешті я знайшла . Дякую Тобі за цей дарунок… /Іванна/

Все треба починати зі своєї «Галилеї»… Дякую Господи, що своєю підтримкою, дивним і незрозумілим способом Ти засвідчуєш Свою присутність і Свою святу поміч…. Прославляю і благословляю Тебе і Твоє святе Ім’я, Твої дивні діла… /Твоя любляча дитина Наталія/.

Любий татусю! Дякую Тобі за тепло, яке Ти дарував мені у ці дні!!! Я забираю його зі собою і обіцяю нести його людям. За спиною маю Тебе (Парашут), а інструкція – це є Твоє Слово (Біблія). Ти моє життя /Анна/.

Скріплені у вірі й надії, збагачені Божим Словом, у мирі й любові повернулися учасники реколекціцій до своїх домівок, щоб нести світло Божої Любові до тих, хто його найбільше потребує.

С. Любомира Надич, СНДМ


© 2015.Усі права застережено