Новини


У Сестер Служебниць розпочалася VIII Провінційна Капітула на тему "Бути спільнотою надії"

22 січня 2018 року в Провінційному домі Згромадження Сестер Служебниць у Львові розпочала свою роботу VIIІ Провінційна Капітула Сестер Служебниць в Україні на тему «Бути спільнотою надії». У Капітулі бере участь 32 учасниці.

Свою працю учасниці Капітули розпочали з духовного приготування під проводом Владики Теодора Мартинюка. Розкриваючи тему Капітули, Владика підбадьорив сестер такими словами: «У вас є одна надія – надія мучеництва… . Спільнота монаша – це спільнота, яка свідчить про Христа». Спираючись на послання св. апостола Петра (1 Пт. 3, 15), Владика Теодор закликав сестер бути завжди готовими дати щоденний «звіт нашої надії» - свідчити Христа своєю вірою, вчинками, серцем... як пратулинські мученики».

Капітульні засідання триватимуть до 28 січня. Додамо, що завданням Провінційної Капітули є: вибір провінційної настоятельки та провінційних дорадниць; обговорення важливих справ Провінції; перегляд і видання Директив Провінції, затвердження стратегічного плану на наступне п’ятиліття.


© 2015.Усі права застережено