Новини


С. Юстина Голубець побувала на ХХIV Генеральній Асамблеї членів Папської Асамблеї «За життя»

С. Юстина Голубець взяла участь в ХХIV Генеральній Асамблеї членів Папської Академії «За життя», яка проходила у днях 25-27 червня 2018 року в Ватикані. На Асамблею прибули учасники з різних країн, щоб разом опрацювати тему «Глобальної відповідальності біоетики у світі». У цьому їм допомагали доповідачі з Індії, Великобританії, США.

Крім с. Юстини від УГКЦ в Асамблеї брав участь о. д-р Ігор Бойко, ректор Львівської Духовної Семінарії Святого Духа.

Програма Асамблеї включала зустріч учасників зі Святішим Отцем Папою Франциском. Святіший Отець поділився думками про те, що відправною точкою біоетики повинна бути не смерть чи хвороба, а переконаність в гідності кожної людини. «Глобальна біоетика спонукає нас до глибокого та об’єктивного розрізнення цінності особистого та спільнотного життя, яке повинно оберігатися і підтримуватися також і в найважчих умовах», - наголосив Папа Франциск.

С. Юстина мала нагоду особисто подарувати Главі Вселенської Церкви фотокнигу перинатального хоспісу «Слід життя» з фотографіями родин і дітей, яких ця організація супроводжувала. Сестра Юстина попросила у Святішого Отця благословення для дітей і родин. Папа Франциск з посмішкою на устах прийняв цей дарунок, дізнавшись із здивуванням, що діти були приречені на аборт, але через супровід «Сліду життя» змогли народитися.


© 2015.Усі права застережено