Новини


Святий Миколай завітав до слухняних діток захоронки в Червонограді

Найчарівніше свято в році – це свято Миколая. Його чекають усі: дорослі і діти, адже саме в цей день ми отримуємо багато радості, втіхи, щирих посмішок від щедрих дарунків Чудотворця Миколая. Святий пильно обходить кожен край, не залишаючи жодної домівки. І ось так «ходить світом доброта Миколая».

Не минув улюблениць дітей і захоронки Преподобної Йосафати в Червонограді. Малюки зустріли святого Миколая чудовими піснями, віршами, в яких розповідали з яким нетерпінням вони його чекали: готувалися, робили добрі справи, писали листи… Ангелята, зіронька, вітри, сестрички сніжинки-пушинки чарівно кружляли в зимовому таночку, розігрували сценку. А в пісні-молитві маленькі артисти просили в святого за своїх дідусів та бабусь, татусів та матусь, «щоб були здорові та жили в мирі і любові». Святий Миколай похвалив діток за їхнє добре серце, за добрі бажання і за це роздав усім красиві подарунки. Скільки радості було від машинок та ляльок, віднайдених у святковому пакуночку!

На святковому вечорі був присутній також отець Климент Грищак, ЧСВВ. Вкінці виступу він подякував діткам за їхні старання, за щиру радість, яку принесли усім. А найголовніше ж Угодникові Миколаєві за його добре і щедре серце.

С. Віра Герман,СНДМ


© 2015.Усі права застережено