Новини


Мандруймо разом з «МАНДРИКОМ»

З 6 листопада 2018 року Божого Сестри Служебниці Дому св. Софії у Києві запроваджують новий проект для дошкільнят – «Мандрівний простір «МАНДРИК». Цей проект є продовженням традиційного служіння сестер, їхньої харизми – виховання дітей. Віримо, що мандрівний простір стане надійною підвалиною і першою сходинкою до створення християнського садочку у Києві, а згодом і добрим підґрунтям для створення першої християнської школи у столиці.

25 жовтня 2018 року у домі св. Софії в Києві пройшла перша презентація мандрівного простору. І хоч вона була не дуже людною, проте по-особливому змістовною – невидимою присутністю Блаженної Йосафати Гордашевської, засновниці Згромадження та покровительки усіх Сестер Служебниць.

На презентацію завітала одна мама, яка дала свідчення про материнське заступництво Преподобної. Йосафати. 5 років тому вона разом із чоловіком зіткнулись із загрозою втрати їхнього ще ненародженого маляти в утробі матері. Численні молитви до Блаженної Йосафати про Боже милосердя та її заступництво сьогодні є видимим плодом Любові – здоровий, прекрасний хлопчик. Саме тому мама разом з батьком бажають, щоб їхнє дитя розпочало свою вже свідому мандрівку цим світом разом із сестрами.

Мандрівний простір «МАНДРИК» створено для малят дошкільного віку 5-6 років.

І він є простором, де:

• малята зростатимуть
• їхній стрижень християнських цінностей
• діти перебуватимуть у гармонійному україномовному середовищі у Божій ласці та любові Сестер Служебниць
• малята отримуватимуть повноцінне естетичне виховання
• мандрівники всебічно розвиваються: інтелектуально, мовленнєво, логічно-математично, природознавчо, соціально та патріотично
• діти активно готуватимуться до школи

За основу мандрування сестри обрали програми «Дитина – Божий Дар» та «Українське дошкілля».

Наступна презентація проекту відбудеться:

1 листопада 2018 р.Б. о 18:30
вул. М. Раєвського, 9а, Київ
Дім Святої Софії ССНДМ


Відкриття простору

6 листопада 2018 р.Б. о 10:00
вул. М. Раєвського, 9а, Київ
Дім Святої Софії ССНДМ


Гостинно запрошуємо батьків та майбутніх учасників на презентацію, а від так разом мандрувати у нашому Божому мандрівному просторі.

e-mail: mandryk-kyiv@ukr.net

https://www.facebook.com/pg/Mandryk.Kyiv/


© 2015.Усі права застережено