Новини


Божий подарунок

Бог зробив для дітей та батьків катехитичної школи Ісуса, що діє при катедрі Пресвятої Родини в Лондоні, чудовий подарунок у вигляді поїздки на природу. у суботу 9 червня 2018 року всі бажаючі родини зібрались у Дебден кемпінг парку разом з о. Андрієм Хомою, парохом катедри, та катехитами для спільного відпочинку.

Найперше, усі присутні подякували Богові за можливість бути разом, а також за вияв Божої любові до нас, відспівавши Молебен до Христа Чоловіколюбця. А далі діти могли насолоджуватись різними іграми та забавами, які організували для них с. Бернадета Ярославцева з катехитами. А пізніше усі частувались стравами, які приготували для всіх батьки. Родзинкою пікніку стали хотдоги, які з великою вправністю та любов’ю посмажив на вогні тато Михайло.

Не обійшлося і без футбольного турніру, в якому отець Андрій показав дітям майстерність своєї гри та став незамінним гравцем хлопчачої команди. Справжнім дивом стали маленькі зайченята, які прийшли попастись свіжоскошеною травою і, тим самим, принесли багато втіхи та радості нашим дітям. Одним словом, пікнік вдався на славу! Ми не тільки співали про те, хто будує спільнотою, ми її будували всі разом: і дорослі, і діти. Свіже повітря, гарна погода, теплий лагідний вітерець, ніжне червневе сонечко, гарний настрій та добре товариство згуртували нашу спільноту ще більше. А Господь поблагословив наше перебування разом і подарував всім задоволення та позитивний настрій надовго! Зрештою, не вірите – дивіться самі!

с. Бернадета Ярославцева, СНДМ


© 2015.Усі права застережено