Новини


Новини з катехитичної школи в Лондоні

Усі діти та катехити Школи Ісуса при Катедрі Св. Родини у Лондоні сердечно вітають із щасливим поверненням з України нашого керівника сестру Бернадету Ярославцеву.

Ми щиро вдячні їй за ревне служіння Богові і нашій парафії. Для нас надзвичайно відчутною є її праця, бо саме вона планує програми катехизації у парафії; готує 30 дітей до першої Святої сповіді та Урочистого Святого Причастя щорічно; є автором і організатором усіх дитячих заходів, які відбуваються у катедрі, навіть за її відсутності. Це завдяки їй ми маємо надзвичайно цікаві тематичні Хресні Дороги, які дають усім її учасникам задуматися і розважати над своїми вчинками і життям Ісуса Христа.

Усього не перелічити: скільки доклала і докладає праці та зусиль у нашій катедрі сестра Бернадета, щоб «оживити» нашу парафію, зацікавити дітей відвідувати катехитичні заняття і Святу Літургії та наблизити їх до Бога.

Щиро дякуємо вам, сестро Бернадето, за ваше служіння. Нехай Господь Бог благословить вас щедро усіма благами. Чекаємо від вас нових ідей та проектів. Дякуємо вам за все і заносимо наші щирі молитви за вас, щоб ви ще довго працювали у нашій катедрі на славу Божу та на її розвиток.

Катехити катедри Пресвятої Родини в Лондоні


© 2015.Усі права застережено