Новини


Парафіяни міста Ірпінь молилися до Блаженної Йосафати

16 грудня 2018 року с. Христофора Буштин, с. Єротея Сорока та с. Марта Воловець з київського дому св. Софії з іконою та мощами Блаженної Йосафати Гордашевської побували у місті Ірпінь. Сестри радо відгукнулись на запрошення настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці о. Мирослава Латинника. Розпочався молитовний вечір Акафістом до Преподобної Йосафати. О. Мирослав виголосив проповідь у якій розповів про життєвий шлях Йосафати.

С. Христофора, розповідаючи про Блаженну Йосафату Гордашевську, звернула увагу усіх присутніх на її чесноти та святість, закликала усіх прагнути до святості, адже це під силу кожній людині.

У цей зимовий вечір до храму прийшло багато людей, особливо дітей, серед яких і маленька Йосафата, батьки якої довгі роки не могли мати дітей. Вони щиро молились до Блаженної Йосафати Гордашевської, відвідували наш дім у Києві. Два роки назад Господь, за посередництвом Преподобної Йосафати, вислухав їх благання, і у них народилась донечка, яку вони назвали Йосафатою. Багато людей підходило до сестер у цей вечір, дякували за молитву та присутність у їхньому храмі.

с. Марта Воловець, СНДМ


© 2015.Усі права застережено