Новини


Урочисте Святе Причастя у Заліщиках

7 травня 2017 року, чудового сонячного недільного ранку, третьокласники Заліщицького обласного багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру приступили до Урочистого Святого Причастя. Напередодні, в суботу у храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбулося таїнство Покаяння. Вихованці з приємним хвилюванням чекали цього дня, адже до нього вони сумлінно готувалися і в цьому їм допомагала с. Христина Депутат. Разом зі своїми вчителями та вихователями, у супроводі батьків, хресних, родичів в українських вишиванках, діти прийшли до церкви Покрови Пресвятої Богородиці.

Підчас Служби Божої третьокласники прийняли до своїх сердець Ісуса Христа в Пресвятій Євхаристії. По закінчені Літургії відбулося невелике дійство, в якому першопричасники проявили свої аматорські здібності у подячному виступі. В свою чергу до дітей з теплим батьківським словом звернувся о. Іван Сендзюк і вручив їм пам’ятки Урочистого Святого Причастя.

Після Служби Божої, в закладі ЗОБНРЦ для третьокласників був накритий солодкий стіл, та відбувся святковий виступ, який підготували діти, що навчаються в захоронці Сестер Служебниць під проводом сестри Христини.

Наступного дня ще одним приємним подарунком для вихованців ЗОБНРЦ була поїздка до Маріїнського Духовного Центру с. Зарваниця. У цьому святому місці діти мали змогу взяти участь у Святій Літургії, пройшли хресною дорогою, яку присвятили молитві за здоров’я своїх матерів.


© 2015.Усі права застережено