Новини


Свято Святого Миколая у Соціальному Центрі Сестер Служебниць у Львові

На завершення Господнього року Церква ставить перед нами постать святого Миколая Чудотворця - чудовий приклад досконалого наслідування Ісуса Христа. Це один із святих, який втішається почитанням і любов’ю по цілому християнському світі.

Бувши світильником милосердної Божої любові, св. Миколай вже багато століть запалює серця інших людей до дарування добра ближнім.

Сестри і дівчата з Соціального Центру «Дім надії» старалися не порушувати заповіту св. Миколая. Тому вирушили зі словами підтримки, піснею і колядою, а також, звичайно – дарунками до військового госпіталю у Львові, запросили до свого дому св. Миколая для родин переселенців, прийняли «святителя» разом з дітьми в каплиці «Всіх святих українського народу» і, безперечно, зустріли його, коли він прийшов до нашого дому.

Дівчата і сестри достойно запрезентували наш дім перед св. Миколаєм, виконавши пісні, вірші, гру на інструментах. Та справжнім дивом для всіх присутніх було те, що Миколай і ангел теж продемонстрували свої музичні таланти! Миколай був щедрим у своїх дарунках для дівчат і неочікуваний щодо дарунку для сестер, запропонувавши їм квитки в оперний театр.

Перед розважальною частиною даного заходу всі мешканці центру, а також декілька Добродіїів, які завітали до нас на свято, взяли участь у подячній Божественній Літургії, яку відслужив і виголосив проповідь о. Севастіян Дмитрух, єромонах Студійського уставу. А також мали гарну нагоду помолитися через заступництво «українського Миколая чудотворця», за словами о. Севастіяна – Блаженного Миколая Чарнецького, ікону з мощами якого принесли для вшанування наші Добродії.

Завершили святкування дня св. Миколая спільною трапезою.

с. Єроніма Вовчак, СНДМ


© 2015.Усі права застережено