Новини


Свято Матері у Лондонській катедрі УГКЦ

Ось і непомітно підкрався до нас місяць травень – найулюбленіший з усіх місяців року. Недарма цей місяць присвячено нашим найдорожчим та найчарівнішим матерям. Нашій Небесній Неньці ми заносимо свої щирі молитви та прохання про її материнську опіку над усіма нами та над нашими дітьми. Бо Вона є Мамою понад усі мами. Бо під її «милість ми прибігаємо». Бо «ще не чувано ніколи, щоб вона не помогла». У неї вчимось бути справжніми добрими матерями.

14 травня 2017 року наші діти катехитичної Школи Ісуса теж прийшли привітати своїх найрідніших зі Святом Матері і принесли в дарунок вірші, пісні, подарунки, зроблені своїми руками та, найголовніше, свої, повні вдячності, маленькі люблячі серця.

У цей день ми молились за всіх наших матерів та бабусь – як живих, так і тих, які вже споглядають на нас з небес. Також за духовних матерів, які допомагають духовно народжуватись у Христі та провадять своїх духовних дітей до Небесного Отця. Нехай Всемогутній Господь щиро винагородить нашим Матерям за їх жертвенну сердечну любов та посвяту та обдарує їх щедро всіма своїми ласками, насамперед, здоров’ям, любов’ю та вдячністю від їх дітей на многії та благії літа!

с. Бернадета Ярославцева, СНДМ (Лондон)


© 2015.Усі права застережено