Новини


Семінар-тренінг «Управління емоціями та налагодження психологічних кордонів»

03 лютого 2017 року близько двадцяти сестер мали нагоду взяти у участь семінарі-тренінгу «Управління емоціями та налагодження психологічних кордонів», який у Провінційному домі у Львові провела п. Ірина Матійців, кандидат психологічних наук. Учасниці семінару старалися побачити емоції, які у житті допомагають, і, навпаки, перешкоджають. Абсолютно природно переживати емоції. Справа не в тому, які ми емоції переживаємо (злість, образа чи радість), адже усі емоції є потрібні. Як ми вміємо управляти емоціями – це важливе запитання. Ми є господарями своїх емоцій. Усе, що є всередині людини – проявляється ззовні.

Якщо всередині ми є гармонійні, то у нас складаються гармонійні стосунки із всесвітом.

Словник української мови налічує понад 500 різних емоцій. Усвідомлення цих емоцій і почуттів у їх різноманітті не тільки збагачує життя людини, а є першим кроком до управління ними. Якщо ми зрозуміємо себе, ми зможемо розуміти інших.

Сестри вчилися мистецтву управляти своїми емоціями, дослідженню власних психологічних кордонів та пошуку адекватних способів захисту особистого простору.


© 2015.Усі права застережено