Новини


Формація сестер з тимчасовими обітами

З 26 по 29 жовтня 2017 у смт. Східниця Львівської області відбувалась формація для сестер з тимчасовими обітами. 27 жовтня сестри побували в Івано-Франківську на ІV Міжсемінарійній науково-практичній конференції «Отець Єремія Ломницький та шлях до святості станіславівських новомучеників». У перерві між доповідями сестри-юніоратки мали можливість привітатись та поспілкуватись з Генеральною Настоятелькою с. Софією Лебедович та іншими сестрами, які численно прибули на цей захід.

У наступні дні науки для сестер давав о. Петро Майба, СДБ. Зокрема, сестрам для роздуми він запропонував такі важливі для кожної з нас питання: Чи вмію я знайти сенс свого життя? У чому полягає моє покликання? Як я реагую на складні обставини мого життя?

У неділю, на заключній зустрічі, сестри поділились своїми враженнями та думками після перебування на цих формаціях, а також подякували с. Андреї Якимець за її підтримку, молитву та розуміння молодих сестер.

Повертаючись зі Східниці до Львова, сестри заїхали до дому Матері Божої Неустанної Помочі що у Трускавці. Їх там гостинно зустріла настоятелька с. Атанасія Халус, яка ознайомила сестер з історією дому та пригостила солодощами і смачною кавою.

с. Марта Воловець, СНДМ


© 2015.Усі права застережено